Corona virus – Maatregelen

Voor de WSV De Broekerhaven zijn de navolgende maatregelen van toepassing:

• Mensen met gezondheidsklachten passend bij een besmetting met het corona virus worden dringend verzocht thuis te blijven en niet op de haven te komen;
  • Op het haventerrein en de steigers van de jachthaven zijn bijeenkomsten van meer dan 3 personen verboden, behoudens voor leden van een huishouden.
  • Houd minstens 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Het havenkantoor is gesloten, de havenmeester is alleen telefonisch bereikbaar onder nummer: 06 2140 4698;
  • De havenmeester heeft de instructie gekregen om contacten met bezoekers zoveel mogelijk te vermijden en gepaste afstand te houden;
  • De jachthaven is open voor passanten. Sanitair en clubgebouw zijn open voor passanten. De havenmeester int het liggeld per klomp. Er is geen pin automaat aanwezig. Gestapeld liggen (langszij) is toegestaan, maximaal 1 boot en kop/staart.

Bovenstaande maatregelen gelden tot nader order en zullen worden aangevuld, gewijzigd of opgeheven zodra de door de overheid gegeven regels op basis van het advies van het RIVM dat noodzakelijk en mogelijk maken.

Er wordt een beroep gedaan op ieders persoonlijke verantwoordelijkheid ten behoeve van uw gezondheid. Hiermee voorkomt u ook een boete of sluiting van de jachthaven door de overheid.