Jeugdzeilen

Informatie

Spelenderwijs leren zeilen bij Watersportvereniging “De Broekerhaven”. Zeilen is vrijheid, rust en genieten maar het kan ook heel spannend zijn. Zeilen dat kun je leren, en je kunt er eigenlijk niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom heeft onze watersportvereniging een afdeling jeugdzeilen. Deze wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers, allen lid van de vereniging. Mensen met ervaring, die hun kunnen graag willen delen.

Er wordt gelest in Optimisten. Dit zijn echte eenmans jeugdzeilbootjes met spriettuig, welke zeer geschikt zijn voor dit doel. Wij geven les aan kinderen vanaf 8 jaar, met de voorwaarde dat ze zwemdiploma A en B hebben. Op de haven, dus niet alleen op het water, wordt er altijd een door ons goedgekeurd zwemvest gedragen.

We gaan starten met de wekelijkse lessen in week 16. Met de eerste les voor jeugdzeilen groep 3 op maandag 13 april. Met de eerste les  voor jeugdzeilen groep 2 op woensdag 15 april. Met de eerste les voor jeugdzeilen groep 1 op vrijdag 17 april. Het twee mans zeilen wordt gestart op donderdag 16 april.

Alle lessen zullen aanvangen om 18.30 uur. Om 20.00 uur zijn we klaar. In september sluiten we deze met een leuk programma en diploma uitreiking af.

Dit zijn ca. 12 lessen voor maar € 94.- all in. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Als je denkt dat we van jou een echte zeiler kunnen maken, geef je dan snel op voor het komende seizoen. Wacht niet te lang, want vol is vol.

Klik hier voor foto’s.

Veel zeilplezier dit seizoen en tot snel!

Ouders, voor meer informatie gaat u naar:

Peter van Laar, Multatulihof 8, 1613 MN Grootebroek

Telefoon 0228 – 54 36 80

jeugdzeilen@broekerhaven.com

Facebook: Jeugdzeilenbroekerhaven

Formulier voor download (PDF):

Aanmeldformulier jeugdzeilen (Versie: 2017 4.04)

Formulier s.v.p. uitprinten, volledig invullen – ondertekenen en opsturen naar:

Peter van Laar, Multatulihof 8, 1613 MN Grootebroek